Напречни греди Desna-Auto Ш-34 за Peugeot 3008 2009

Производители Desna Auto
Код на продукта: desna-auto_ш-34_Peugeot 3008_2023720237
Наличност: В наличност
110лв

Доставка:

- EKONT или друг доставчик

Плащане

- По банков път (при поръчка)

- В брой (наложен платеж)

    Багажник ТМ "Десна-Авто" е двуметален кръст с крепежни елементи. Ригелите могат да бъдат с правоъгълна или аеродинамична (овална) секция. Всички напречни щанги са поцинковани. След поцинковане върху правоъгълните напречни части допълнително се поставя пластмасов капак, който предпазва не само напречния елемент, но и товара. След поцинковане аеродинамичните напречни елементи се полимеризират в цвят метален прах, отгоре имат мека защитна лента от полимерен материал.

       Багажникът за автомобили с релси може да бъде както с аеродинамични  напречни ленти, така и     с правоъгълни напречни греди.

       Багажникът на автомобила за автомобили без покривни релси (гладък покрив) има опори, които се поставят на покрива и се фиксират с метална скоба. Клипът се прилепва към арката на вратата и  "плътно" фиксира опората на багажника на колата. Петата на опората, която е поставена на    покрива, има гумена подметка. Подметката не позволява драскотини. Металната щипка в  багажника   също не оставя драскотини. Скобата се затяга с помощта на шестнадесетичен ключ,  който се     предлага в комплект с напречните греди.

       Ако решите да купите багажник на покрива  и отидохте в нашия онлайн магазин, можете да       вземете багажника, от който се нуждаете, като използвате филтъра за избор.

       Всеки наш багажник за автомобили с гладък покрив или редовни седалки е проектиран и тестван индивидуално за всеки автомобил. И въпреки че опорите те може да са еднакви, но те се различават в скобите и петите на опорите. Следователно, те са сигурно фиксирани.

    Съвети за употреба:

     Багажникът на колата издържа равномерно разпределен товар до 100 кг. За разлика от всички други производители. Трябва обаче да се има предвид, че при някои автомобили покривът може да не може да издържи такова натоварване. Затова трябва или ясно да определите колко можете да транспортирате на покрива на колата си, или първо внимателно да опитате колко можете да натоварите покрива.

    Необходимо е също така да се регулира режимът на скорост в зависимост от характеристиките на товара. Например, ветроходни товари (лодка, ламаринени листове и др.).  Известно време след началото на движението е препоръчително да се провери надеждността на закрепването на товара и багажника на автомобила.

       Багажник на автомобил с правоъгълно напречно сечение със скорост 90-120км. (в зависимост от посоката на вятъра и други фактори) ще вдигне шум.

Cars
Дължинa [см]: 130
Ключалката: не
Марка за авто: Peugeot
Матeриал: Метал
Модел за авто: 3008
Тип монтиране: Върху тялото на автомобила
Товароносимост [кг]: 100
Цвят: Черен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha